Noul site Tree.ro »

Teo Live Show

Descrierea Proiectului

Prezentare generala

Parte componenta a SBS Broadcasting Group, PrimaTV este una dintre cele mai reprezentative televiziuni din Romania pe domeniul productiilor de divertisment adresate tinerilor. Apartinand de una dintre cele mai importante companii din Europa, care mai detine in Romania si alte canale media cum ar fi TvKlumea, KissFM si Radio Star Network,  PrimaTV este renumita pentru show-uri de divertisment ca "Megastar", "Tradati in dragoste", "Mondenii", etc.

Obiective

Pentru recent lansatul Teo Live, Prima TV a dorit un site dinamic si interactiv, care sa oglindeasca conceptul modern al emisiunii folosindu-se in acelasi timp de facilitatile oferite de web 2.0.

Solutia

Website-ul realizat de TreeWorks a fost gandit intr-un mod care sa permita potentarea conceptului de video, element definitoriu pentru orice show de televiziune. Pentru ca vizitatorii site-ului sa poata trai pe deplin experienta Teo Live, au fost create doua canale, pe care se pot urmari atat materiale video din emisiune cat si momente amuzante din culise.

Avand in vedere specificul site-ului, este normal ca o foarte mare importanta sa se acorde componentei vizuale. Astfel, pe langa posibilitatea de a urmari un numar foarte mare de materiale video, telespectatorii care au ratat o editie a emisiunii au ocazia de a vedea momentele-cheie in galeriile foto atasate fiecarei editii.

Intrucat interactivitatea cu telespectatorii este un aspect deosebit de important, au fost create mecanisme prin care acestia sa poata veni cat mai mult in contact cu Teo precum si cu ceilalti fani ai emisiunii. Utilizatorii pot dezbate diverse subiecte pe forum si pot chiar discuta live cu Teo o data pe saptamana, pe chat-ul integrat in site.
Nu in ultimul rand, exista periodic concursuri la care oricine poate participa si castiga diverse premii atractive.