Noul site Tree.ro »

Acasatv.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala
Infiintata in urma cu 8 ani, Acasa TV face parte din trustul de presa Media Pro alaturi de ProTv, Pro Cinema, Protv International si TV Sport si este prima televiziune din Romania dedicata in exclusivitate femeilor. Desi emite doar prin cablu, Acasa TV ocupa locul 3 pe piata de televiziune din Romania, de multe ori fiind lider pe anumite segmente orare din prime time.

Acasa TV a vrut o solutie web care sa ilustreze valorile de brand ale postului si sa permita actualizarea facila a continutului.

Obiective:
Clientul si-a dorit in primul rand un website cu o interfata prietenoasa prin care sa poata  comunica cat mai clar si eficient cu telespectatorii sai.

Solutia:
TreeWorks a realizat un site organizat in sectiuni specifice oricarui mare website media (vedete, emisiuni, seriale, filme, program si forum) si cu un continut usor updatabil.

Tinand cont de faptul ca este website-ul unui post de nisa destinat femeilor, Acasatv.ro se axeaza mai mult pe partea de divertisment si promoveaza emisiunile si filmele esentiale ale canalului de televiziune. Sunt prezentate telenovelele straine si romanesti care au fost sau sunt difuzate pe post, iar vizitatorii se pot implica si mai mult in viata personajelor citind ultimile stiri despre actorii din telenovela preferata.

Mai nou, situl cuprinde fisiere video care prezinta emisiunile si filmele oferite de AcasaTv si ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si downloada postere cu protagonistii din telenovelele si filmele preferate si coloana sonora a acestora.

Folosind platforma sa de Content Management System, TreeWorks a realizat un website prietenos ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor.