Noul site Tree.ro »

VideoStar

Descrierea Proiectului

Prezentare generala

Prima TV face parte din SBS Broadcasting Group, una din cele mai importante companii media din lume. Aflata printre cele mai cunoscute televiziuni din Romania, Prima TV se axeaza pe productiile de divertisment pentru tineri, fiind celebra pentru calitatea show-urilor si emisiunilor sale din aria entertainmen-ului.

Obiective

Interesata in permanenta de interactiunea cu telespectatorii sai, echipa Prima TV a dorit sa ofera acestora posibilitatea de a deveni ei insisi vedete, de a-si demonstra talentul si de a fi adevarate staruri.

Solutia

Site-ul creat de TreeWorks ofera cadrul ideal unde telespectatorii postului isi pot implini visul deĀ  a fi celebri. Tot ce trebuie sa faca este sa creeze si sa incarce materiale video in care isi demonstreaza talentul artistic. Materialele sunt apoi votate de utilizatori si, pe baza scorurilor obtinute, se realizeaza un top ce ia in calcul mai multe criterii: "Look", "Voce", etc.

Platforma ofera astfel, pe langa o modalitate prin care fiecare telespectator poate deveni o vedeta, si un loc de intalnire virtual intre cei mai fideli telespectatori Prima TV.

TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website dinamic si complex, cu o interfata prietenoasa ce este foarte usor de utilizat chiar si de cineva fara cunostinte de specialitate in domeniul informaticii.