Noul site Tree.ro »

TheaterOffers.com

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
TheaterOffers.com
este noua reincarnare a programului SeasonofSavings. Acest program pune la dispozitia publicului newyorkez iubitor de teatru informatii despre oferta de spectacole cu pret redus de pe Broadway si Off-Broadway. Campania este sustinuta de unele dintre cele mai prestigioase teatre de pe Broadway, prin ea dorindu-se aducerea in salile de spectacol a persoanelor care in conditii normale nu isi pot permite acest lucru.

Obiective:
Realizatorii programului au dorit un nou website pentru stagiunea de iarna a anului 2006 care sa inlocuiasca versiunea anterioara (realizata tot de TreeWorks) si sa consolideze TheaterOffers in mintea publicului de teatru. Website-ul trebuia sa fie usor de navigat si sa corespunda nevoilor de innoire permanenta a continutului.

Solutia:
Noua interfata grafica
a website-ului este simpla si eleganta, inspirata de imaginea unei sali de teatru cu scaune clasice, imbracate in catifea lucioasa rosie.

Structura website-ului este cea clasica, cu sectiuni prezentand suita de spectacole ce fac parte din program, harti, informatii utile despre restaurantele si hotelurile din zona. Vizitatorii site-ului pot sa participe la un concurs online sau sa se inscrie la un newsletter cu informatii despre lumea musicalului american.

Sistemul de administrare online a website-ului permite modificarea instantanee a continutului, exportarea bazei de date cu emailuri si efectuarea de backupuri.