Noul site Tree.ro »

BusinessHighlight.org

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
BusinessHighlight.org
este o comunitate virtuala in continua crestere si dezvoltare, alcatuita de autori experti. Site-ul contine peste 15 000 de articole gratuite despre intreprinzatori, mica afacere, afaceri online, marketing, computere si internet.

Obiective:
Scopul site-ului este de a promova libertatea de opinie si circulatia libera a informatiei. Pentru a usura contactul dintre scriitori si cititori, fiecare autor are o pagina proprie care contine o biografie si lista articolelor lor.

Solutia:
Website-ul a fost construit pe platforma de Content Management System creata de TreeWorks, cu un design simplu si elegant. Pentru a creste pozitionarea pe paginile motoarelor de cautare, TreeWorks a implementat o structura a site-ului si a continutului paginilor care face ca BusinessHighlight sa fie usor de indexat de catre roboti.

Interfata pentru autori ca si cea pentru vizitatori sunt usor de folosit. Articolele pot fi usor exportate prin intermediul unui feed RSS. Aceasta metoda este rapida si usor de folosit, prezentand astfel un avantaj clar pentru autori si vizitatori deoarece disemineaza informatia cu viteza mare si sporindu-le vizibilitatea prin posibilitatea de exportare a continutului pe alte site-uri si in clientii de feed-uri RSS. Membrii BusinessHighlight pot trimite prin email articolele, sau pot genera versiuni printer-friendly ale articolelor.

Sistemul de back-end (sistemul de administrare online a continutului) permite monitorizarea facila si administrarea continutului si a utilizatorilor portalului, fara a fi nevoie de cunostinte specializate.