Noul site Tree.ro »

Facts jokes n fun

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Facts Jokes N Fun
este un portal de umor, continand numeroase glume, poze amuzante, stiri ciudate, citate faimoase, filmulete, audio-clipuri, cronici de film si televiziune si multe alte materiale destinate sa straneasca rasul celui mai ursuz om. Vizitatorii se pot inregistra si pot contribui la website cu bancurile si pozele lor. De asemenea, ei pot puncta si comenta fiecare articol.

Obiective:
Scopul echipei Treeworks a fost de a realiza un website usor de navigat pentru vizitatori, si usor de folosit pentru membri. De asemenea, sistemul trebuia sa permita innoirea rapida si continua a continutului.

Solutia:
TreeWorks a construit acest website pe platforma de Content Management System. Acest sistem permite updatarea usoara si rapida a tuturor sectiunilor.

Interfata grafica este simpla si vesela, usor de folosit de catre vizitatori si de membri. Facts Jokes N Fun este usor de indexat de catre roboti datorita structurii sale, ceea ce creste pozitionarea pe paginile motoarelor de cautare. Glumele se pot exporta prin intermediul unui feed RSS. Aceasta metoda disemineaza informatia foarte rapid si usor, sporind mult vizibilitatea website-ului.

Sistemul de administrare online a continutului poate folosit fara a fi nevoie de cunostinte specializate. Website-ul permite administrarea facila a continutului si monitorizarea utilizatorilor.