Noul site Tree.ro »

HelpfulHomeIdeas

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
HelpfulHomeIdeas.com
este un portal de continut cu peste 15 000 de articole despre casa, familie si alte subiecte casnice. Articolele sunt scrise de autori independenti, membrii ai comunitatii HelpfulHomeIdeas. Site-ul web ofera o bogatie de idei utile despre orice, incepand cu bucataria si terminand cu sfaturi legale, intr-un format elegant cu text si imagini.

Obiective:
Website-ul s-a dorit a fi usor de utilizat atat de catre administratori cat si de utilizatori.

Solutia:
HelpfulHomeIdeas este bazat pe platforma de content management (CMS) creata de TreeWorks, acest lucru permitand innoirea usoara a continutului pentru toate sectiunile.

Sistemul este usor de folosit de catre vizitatori si membri si usor de indexat de motoarele de cautare. Astfel, la mai putin de doua luni de la lansare, continutul HelpfulHomeIdeas a fost indexat in totalitate de motoarele de cautare importante, plasandu-se pe locuri fruntase pentru o varietate foarte mare de termeni.

Sistemul de back-end (sistemul de administrare online a continutului) permite monitorizarea facila si administrarea continutului si a utilizatorilor portalului, fara a fi nevoie de cunostinte specializate.