Noul site Tree.ro »

HomeHighlight.org

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Home Highlight.org
este o comunitate virtuala de autori experti in continua crestere si dezvoltare. Site-ul contine peste 15 000 de articole gratuite despre casa, familie, stil de viata, recreere, divertisment si sanatate.

Obiective:
Scopul site-ului este de a promova libertatea de opinie si circulatia libera a informatiei. Pentru a usura contactul dintre scriitori si cititori, fiecare autor are o pagina proprie care contine o biografie si lista articolelor lor.

Solutia:
Website-ul a fost construit pe platforma de Content Management System creata de TreeWorks, cu un design simplu si elegant. Pentru a creste pozitionarea pe paginile motoarelor de cautare, TreeWorks a implementat o structura a site-ului si a continutului paginilor care face ca HomeHighlight sa fie usor de indexat de catre roboti.

Interfata pentru autori ca si cea pentru vizitatori sunt usor de folosit. Articolele pot fi usor exportate prin intermediul unui feed RSS. Aceasta metoda este rapida si usor de folosit, prezentand astfel un avantaj clar pentru autori si vizitatori deoarece disemineaza informatia cu viteza mare si contribuie la vizibilitate. Membrii HomeHighlight pot trimite prin email articolele, sau pot genera versiuni printer-friendly ale articolelor.

Sistemul de back-end (sistemul de administrare online a continutului) permite monitorizarea facila si administrarea continutului si a utilizatorilor portalului, fara a fi nevoie de cunostinte specializate.