Noul site Tree.ro »

RecipesLive.com

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
RecipesLive.com
este un portal gastronomic continand peste 5000 de retete in engleza din toate bucatariile lumii. Retetele pot fi printate, trimise prietenilor si notate de catre vizitatori in functie de gustul mancarurilor care rezulta. Cantitatile ingredientelor se pot afisa fie in sistemul metric, fie in sistemul american/englezesc.

Obiective:
Scopul echipei TreeWorks a fost de a crea un website prietenos cu utilizatorii, cu o interfata usor de folosit, care sa puna in evidenta tema culinara.

Solutia:
Folosind platforma de Content Management System, TreeWorks a creat un website al carui continut poate fi innoit si completat fara dificultati.

Datorita structurii website-ului si a paginilor, RecipesLive poate fi indexat usor de motoarele de cautare, crescandu-se astfel pozitionarea lui pe paginile cu rezultate dupa cuvinte cheie specifice. Vizitatorii pot cauta retete folosind atat motorul de cautare clasic, cat si aplicatia Food Mixer. Food Mixerul da ca rezultate numai acele retete continand anumite ingrediente. O alta modalitate de a gasi usor retetele relevante oferita de website, este afisarea retetelor asemanatoare pe pagina personala a fiecarei retete.

Retetele sunt grupate atat in functie de tipul lor (aperitive, mancaruri, ciorbe, salate), cat si in functie de tara de provenienta.