Noul site Tree.ro »

Babies2Kids.com

Descrierea Proiectului


Prezentare generala
Babies2Kids.com este un portal de continut cu o multitudine de articole despre copii si alte subiecte legate de viata de familie. Familiile pot gasi pe site o bogatie de idei utile despre fiecare etapa a vietii unui copil, de la nastere si pana in adolescenta. Autorii au o interfata simpla pentru postarea articolelor.Interfata grafica este moderna si simpla in concept, punand in evidenta profilul site-ului.

Obiective
S-a urmarit realizarea unui site usor de folosit de utilizatori si de autori, cu o interfata grafica potrivita temei de familie.

Solutia
TreeWorks a folosit platforma de content management (CMS) pentru Babies2Kids, acest lucru permitand innoirea usoara a continutului pentru toate sectiunile. Site-ul web a fost creat astfel incat sa fie usor de folosit de catre vizitatori si administratori. De asemenea, sistemul a fost optimizat pentru motoarele de cautare.

Sistemul de back-end (sistemul de administrare online a continutului) permite monitorizarea facila si administrarea continutului si a utilizatorilor portalului, fara a fi nevoie de expertiza tehnica.