Noul site Tree.ro »

The Group

Descrierea ProiectuluiPrezentare:

The Group sunt un holding de publicitate, cuprinzand o serie de agentii specializate si oferind servicii de advertising, media, relatii publice, strategii de marketing.
Specificul concernului The Group este concentrarea tuturor demersurilor pe construirea si imbunatatirea imaginii brandurilor .


Obiective:

Dat fiind ca printre obiectivele principale ale Mihaelei Nicola si Zoltan Szigeti, doi dintre cei mai importanti oameni de publicitate din Romania, care asigura managementul The Group, se numara realizarea unei platforme de comunicare online care sa expuna cat mai clar capacitatile profesionale ale agentiilor componente, The Group a dorit crearea unei interfete usor de folosit care sa puna in lumina continutul web site-ului si sa fie totodata originala.
Prin intermediul acestui site, The Group isi doreste sa combine pasiunea cu o ampla expertiza in vederea realizarii unor campanii de comunicare excelente, site-ul avand o serie de sectiuni de “News”, “Profile”, “History”, “Career Opportunity”, “Contact us” pentru a stabili o relatie cu potentialii clienti si a-i fideliza pe clientii existenti.Solutia:

Prin intermediul unui Content Management Sistem propriu, TreeWorks a permis activarea facila a continutului site-ului de catre echipa The Group, fara a fi nevoie de cunostinte temeinice in domeniu.
Accentul s-a pus pe prezentarea intr-o forma usor de consumat a continutului scris si a documentelor in format pdf sau word.